Wat is Personal training?

Binnen ons centrum bestaat ook de mogelijkheid te werken met een personal trainer. Deze specialist maakt samen met u een haalbaar plan om je gewenste doelen te bereiken en begeleid u daarin persoonlijk. Wij kunnen met onze kennis iedereen helpen van beginner tot topsporter. Er trainen veel topsporters (o.a. Olympische medaille winnaars) binnen ons centrum en wij zien dat als een bevestiging van onze kwaliteiten. Dit betekend niet dat er geen ruimte is voor mensen met minder extreme doelen, sterker nog door de juiste wisselwerking tussen verschillende doelgroepen ontstaat juist een perfect trainingsklimaat voor iedereen.

Pakketmogelijkheden binnen de PT

Je kunt uiteraard één op één trainen, maar je kunt het ook samen met iemand anders doen. Ook bestaat er de mogelijkheid om met hele kleine groepjes te werken tot maximaal drie personen in één trainingssessie. De frequentie waarmee je wilt werken onder leiding van een personal trainer is ook variabel.

Hans Kroon

In mijn sportieve leven, 17 jaar gevoetbald en ruim 35 jaar intensief beoefenaar van krachttraining, ben ik al lang gefascineerd door alles wat te maken heeft met fysieke training en presteren. Na mijn CIOS (Overveen) opleiding (specialisaties voetbal en tennis) en militaire sportinstructeurs opleiding ben ik mij verder gaan specialiseren in krachttraining en voeding door het volgen van allerlei cursussen, symposia, lezingen, zelfstudie en veel experimenteren. Mijn honger naar kennis en mijn drive het beste uit mensen op sportief gebied naar boven te halen maakt mijn werk fascinerend en uitdagend. Grenzen zijn er om verlegd te worden de barrière is meestal mentaal en fysiek. Alles draait om de wisselwerking tussen de sporter met zijn talent en de voorwaarden, training, rust en herstel, voeding en suppletie en de mentale component om optimaal te kunnen presteren. Ruim 30 jaar ervaring als trainer, eigenaar/personal trainer, o.a. Coach Nederlands natural bodybuildingteam, Strength & conditioning coach Nederlands honkbal team, krachttrainer Sparta Rotterdam seizoen 2000-2001, krachttrainer van de judoka’s Deborah Gravenstijn (periode 2001-2008) Edith Bosch, Carola Uilenhoed, Marhinde Verkerk, Elisabeth Willeboordse, Anicka van Emden, Juul Franssen, Roy Meyer, K1 finalist en Light-heavyweight world champion kickboksen Gokhan Saki en vele andere kick/boksers, boksers Nouchka Fontijn European games winnares 2015, profhonkballer Rogearvin Bernadina en vele voetballers o.a. Stefan de Vrij, Ron Vlaar, captain van Cleane kneiters; een project gericht op dopingvrij trainen. www.lijfsportenmiddelen.nl/cleanekneiters/introductie

De voorwaarde om succesvol te kunnen zijn begint met passie en werklust.

Joyce de Haan

Mijn achtergrond ligt in de turnwereld maar ik ben ook Nederlands kampioen geweest natural bodybuilding. De uitdaging was voor mij om te kijken waar je grenzen liggen in je lichamelijke ontwikkeling maar met behoud van je vrouwelijkheid. Juist je vrouwelijkheid kun je met krachttraining meer tot je recht laten komen in tegenstelling tot wat de meeste vrouwen denken. Om mijn praktische kennis te ondersteunen ben ik cursussen gaan volgen op het gebied van training en voeding. De Fitvak opleiding B en personal trainer heb ik succesvol afgesloten. Daarnaast ben ik gediplomeerd voedingsadviseur.